Y
Logo_vertical_white.svg

Her finner du siste nytt fra Schibsted Akademi

Siste oppdateringer:

24. september

I samarbeid med E24 og Turid Solvang i Futureboards tilbyr vi nå et helt nytt digitalkurs med fokus på FNs bærekraftsmål, hvordan de påvirker styrets rolle og og den langsiktige verdiskapningen. Les mer her.

23. september

Vi har nå satt opp et ekstra kurs i Hvordan lage en podkast, i og med at kurset i september ble raskt utsolgt. Dato for dette kurset er 14.januar. Les mer her.

22. september

Kurs i Feedback 14. oktober vil bli flyttet til ny dato. Dette grunnet reiserestriksjoner for våre kursholdere som holder til i Stockholm.

27. august
Merk: Som følge av korona, vil kursene i september og oktober gjennomføres hos Spaces i Apotekergata 10. Dette er flotte møtelokaler, og det tidligere hovedkontoret til Schibsted.

1. september
Kurset Hvordan lage en podkast er nå
utsolgt. Ta kontakt med martine.stolp@schibsted.no om du ønsker å bli kontaktet for ny dato.

16. august:
Skrivekurset med Aftenposten i Debatt og kronikk 16.september er
utsolgt. På grunn av høy interesse har vi nå satt opp et nytt kurs i oktober.

10. august:
Vi lanserer nytt digitalt kurs i samarbeid med Hyper Island. Få innsikt i hva "plattformtenkning" er og hvordan denne forretningsmodellen er relevant for din virksomhet og påvirker din bransje.
Les mer

23. juni:
Vi lanserer helt nytt kurs i hvordan lage podkast. Lær av Aftenpostens egne podkast-eksperter hvordan du lykkes med å lage din egen podkast. Kurset er for deg som ønsker å lære hvordan man produserer podkast.
Les mer